Ubicació privilegiada

Benvingut a l’Hotel Costa Azul, un hotel en primera línia del Passeig Marítim de Palma, en la zona d’oci nocturn de la ciutat i a un pas de les principals platges.

Envoltat de locals de moda, botigues i restaurants de tot tipus, aquest hotel de davant del port de Palma és un autèntic oasi de pau i tranquil·litat, dissenyat especialment per a les persones que cerquen unes vacances diferents a Mallorca.


Just al davant de l’hotel hi ha el carril bici de Palma que recorre tota la badia, resseguint la vora del Mediterrani. També hi ha la parada de l’autobús que connecta amb el centre, l’aeroport i l’Estació Marítima: la línia 1. Amb aquest autobús, des de l’hotel, és possible arribar al centre de Palma en qüestió de minuts.

Des de l’Hotel Costa Azul a l’Aeroport de Palma hi ha menys de 20 minuts en cotxe, però si s’opta pel bus, la línia 1 permet un viatge còmode des de la porta del nostre hotel al Passeig Marítim de Palma fins a la mateixa terminal de sortides de Son Sant Joan.

Molt a prop de l’hotel, a només cinc minuts caminant, hi ha el pintoresc barri de Santa Catalina i el museu d’art contemporani Es Baluard; al costat també trobarem la zona de tapes i terrasses de Sa Llotja, i la seu del govern autonòmic.

Un poc més enfora, a només 15 minuts de l’hotel, hi ha la Catedral de Mallorca, els Jardins del Rei, el famós Palau de l’Almudaina, el Parlament i el magnífic Parc de la Mar: una extensa àrea amb jardins i zones de joc per a infants, ben davant de la mar i davall de les impressionants murades medievals de Palma.

Per gaudir d’una jornada de platja sense preocupacions, des del nostre hotel del Passeig Marítim es pot arribar fàcilment a la platja de Can Pere Antoni, Es Portitxol i Ciutat Jardí: n’hi ha prou amb seguir el mateix passeig cap al centre de la ciutat. Cap a la costa oest també hi ha platges precioses, com Cala Major o Illetes, ambdues amb un bon ambient i serveis complets. Per arribar-hi, s’agafa la línia 3 d’autobús urbà que s’atura just al darrere de l’hotel.

Com arribar de l’Aeroport de Palma a l’Hotel Costa Azul?

El trajecte des de l’Aeroport de Palma a l’Hotel Costa Azul es pot fer en autobús urbà: el bus s’atura just davant del nostre hotel en el Passeig Marítim. De fet, la parada es diu Passeig Marítim 2 i és la següent a Es Jonquet.

No obstant això, si decideixes llogar un cotxe, fer el trajecte Son Sant Joan - Hotel Costa Azul és molt senzill: has d’agafar la autopista només sortir de la terminal de l’aeroport en direcció al Passeig Marítim de Palma i continuar sempre per aquesta via sense canviar de direcció. La carretera et durà directament al nostre hotel davant de la badia de Palma.