Actes personalitzats

Esdeveniments

L’Hotel Costa Azul és un hotel per a esdeveniments a la badia de Palma totalment equipat i amb experiència en tot tipus de celebracions, des de bodes a presentacions en societat, festes temàtiques o lliuraments de premis.

El disseny singular i els serveis d’alt nivell que trobaràs en tot l’hotel es completen amb un equip de professionals especialitzar en l’organització d’actes a Palma. Estaran encantats en tot moment d’atendre’t i t’orientaran a l’hora de definir i desenvolupar amb èxit tot allò que els proposis.

Creativitat, garantia i qualitat s’ajunten al nostre hotel amb la seva ubicació privilegiada, just al davant del port esportiu i amb unes vistes a la badia de Palma que no trobaràs en cap altre lloc.

Descobreix a l’Hotel Costa Azul l’escenari perfecte per crear esdeveniments inoblidables.


Bodes i celebracions

Amb un estil propi i singular, l’Hotel Costa Azul és un dels hotels per a bodes a Palma més exclusius. Perfecte per a una celebració senzilla i elegant, el espais versàtils de l’hotel et permetran treure el màxim partit al teu pressupost i sorprendre els teus convidats amb un acte realment especial i personalitzat.

Una ubicació privilegiada i un servei impecable són dos dels aspectes que més es valoren del nostre servei nupcial, dissenyat per professionals experts en l’organització de bodes a Palma i festes d’alt nivell a Mallorca.

La sala Llevant, situada a la tercera planta de l’hotel, té accés directe a la terrassa solàrium, al Bar Lounge i a la piscina amb vistes a la badia… Un conjunt d’atractius indispensables per assegurar l’èxit d’una festa a la vora del Mediterrani.

Convencions, trobades especials, aniversaris, presentacions de productes… Qualsevol feina és bona per gaudir de l’ambient més selecte en un dels hotels per a esdeveniments a Palma de referència. T’ho perdràs?