Filosofía

A l’Hotel Costa Azul fem feina els 365 dies de l’any per a què gaudeixis d’una estada a Palma plena de moments únics i amb totes les comoditats.

Volem que experimentis, que provis i deixis la teva petjada personal a cada racó d’aquest històric hotel del Passeig Marítim de Palma de Mallorca, que visquis cada segon amb la màxima intensitat i el millor ambient i que descobreixis l’autèntic significat de viatjar... gaudint al màxim.

Volem que sempre tenguis a mà una rialla que t’acompanyi cada dia de la teva estada amb nosaltres. Volem que siguin mil somriures, perquè puguis endur-te’ls tots a casa teva de record. Fins que tornis...

L’Hotel Costa Azul és un dels hotels emblemàtics de la ciutat de Palma, obert al públic des del 1952 i situat a la façana marítima de la mateixa ciutat, resulta un lloc ideal per a la visita de la capital i de tota Mallorca.

L’hotel compta amb 126 habitacions personalitzades amb un poema sobre el mar i un gràfic relacionat amb el poema, col·locat a la capçalera del llit i que ens serveix per recuperar les arrels més profundes de la cultura mediterrània, amb la unió de dos conceptes fonamentals de la mateixa: la literatura i la seva relació íntima i especial amb el mar. El mar és la inspiració principal de l’hotel i navegar per tots i cadascun dels seus espais ompliran de sensacions la teva estada.