El Hotel Costa Azul

L’Hotel Costa Azul és un hotel amb Wellness a Mallorca creat per sorprendre’t.

Un establiment modern, recentment renovat i amb un disseny innovador i ple de frescor on tots els sentits desperten i s’obliden les rutines. Reconegut com un dels millors hotels amb encant de Palma de Mallorca, l’Hotel Costa Azul ha estat concebut com un escenari sobre el mar en el qual cada hoste pot escriure el seu propi guió d’unes vacances plenes d’experiències i gaudir, al mateix temps, de tot un ventall de serveis a mida.

Trencant tots els tòpics, aquest hotel del Passeig Marítim de Palma amb vistes a la badia ha transformat un allotjament de 4 estrelles a Mallorca en un espai amb caràcter propi, per viure-hi sensacions irrepetibles: habitacions de disseny personalitzat, piscina, àrea d’SPA, gimnàs, sala per a reunions...

Les excepcionals vistes sobre la badia de Palma, la seva ubicació privilegiada davant del mar i a un pas de la Seu de Mallorca són els principals atractius naturals que es combinen a la perfecció amb un disseny interior inspirat en la literatura i en el Mediterrani, la música i les emocions.

Submergeix-te en un autèntic hotel boutique a Palma, un hotel on la màgia es descobreix en els petits detalls i on tot té un sentit únic: la teva felicitat.