La mar de poesía

Concepte que defineix el nou esperit de l'hotel que gira al voltant del mar i la literatura.

Un projecte de reinvenció del nostre concepte com a establiment i de la nostra pròpia identitat. Un procés de diferenciació necessari i inajornable en el competitiu món de l'hostaleria i que suposarà un valor afegit a una completa i renovada carta de serveis. Aquest procés de re-identificació ens ha brindat l'oportunitat de recuperar les arrels més profundes de la cultura mediterrània unificant dos conceptes fonamentals en la mateixa: la literatura i la seva relació íntima i especial amb el mar.

composicion

El mar, que ens és tan proper, i que està associat directament al nostre nom ia les nostres arrels, passa també a formar part de la nostra marca, de la nostra papereria, de les nostres instal · lacions i interiorisme. LA MAR DE POESIA eés el concepte que defineix el nou esperit de l'hotel i que gira entorn del mar i la literatura: 126 exclusives habitacions, vinculades a les lletres des de diferents perspectives, cadascuna d'elles amb extractes de vers o prosa de diferents autors reconeguts, tant nacional com internacionalment, que ens parlen del mar. Noms de la talla literària de Carme Riera, Juan Cruz, Ajo, Cristóbal Serra, Patricio Pron, Ricardo Menéndez Salmón, Ponç Pons, Antònia Vicens, Biel Mesquida o Maria del Mar Bonet han col · laborat amb els seus versos, que han estat agrupades en plantes segons temes:

dibujo

En aquest escenari metafòric, els passadissos són línies infinites d'onatge que ens porten a cada habitació, a la porta podrem llegir les tres primeres paraules del vers que podrem gaudir en el seu interior. Un cop a l'interior, cada vers es acompanya d'ilustracion que decora el capçal del llit i que és diferent en per a cada habitació. Un concepte artístic que personalitza cada estança però que unifica, diferència i dota de personalitat pròpia a l'hotel al complet.