Restaurant

Excepcionals vistes de la badia i versatilitat gastronòmica.

Aviso: romandrà tancat als sopars fins setmana santa 2016Excepte sopars de Nadal i Cap d'any..

El Passeig Marítim és una de les zones amb més i millors restaurants de Palma de Mallorca: cuina d’autor, gastronomia mallorquina, especialitats asiàtiques, plats mexicans exòtics i una infinitat de restaurants italians de tot tipus i per a tots els gustos.

Entre tots els restaurants de Palma, el nostre, el restaurant Xaloc es distingeix per les excepcionals vistes de la badia i per la seva versatilitat gastronòmica, capaç de sorprendre al paladar més especialitzat.

Amb una filosofia gastronòmica senzilla i molt personal, el Xaloc destaca com un dels restaurants del Passeig Marítim de Palma que més treballa amb el producte local, la cuina fresca, sana i elaborada amb els sabors que ofereix el Mediterrani: carns, peixos i, per descomptat, una mostra completa de l’horta mallorquina.

Els comensals del nostre restaurant de Palma gaudeixen cada dia d’un esmorzar amb especialitats variades, dolços tradicionals, fruita fresca i un show cooking cuidat fins al més mínim detall. Tot el que necessites per començar el dia amb energia.

Els vespres, a més a més de bufets temàtics de cuina mallorquina i espanyola, el nostre restaurant de Palma posa a la teva disposició un bufet complet amb menús diaris plens de creativitat i gust mediterrani. Combina’ls amb els excel·lents vins de Rioja, Rueda i Binissalem que trobaràs a la nostra carta.